Over mij

Wie ben ik?

Ik kan nooit een zinnig antwoord bedenken op deze vraag.
Je zou denken dat ik als 34-jarige met al wat ervaring in het solliciteren daar nu onderhand een standaard antwoord voor zou hebben maar niets is minder waar.
Elke keer dat deze vraag gesteld wordt, schieten mijn gedachten in paniek alle kanten.
Wat willen ze weten? Wat kan ik het beste zeggen? Welke kant van mij willen ze leren kennen?

Ik heb altijd het gevoel dat ik mezelf beperk door antwoord te geven op deze vraag.
Ik ben mama maar zoveel meer dan dat, ik heb een leuke job maar dat definieert niet wie ik ben, ik hou van bakken, schrijven en grafisch ontwerp maar ook van nog een miljoen andere dingen.
Aangezien ik mij snel verveel, ben ik altijd met een aantal projecten tegelijk bezig en kan ik van de ene op de andere dag mijn interesse in iets verliezen en aan iets nieuws beginnen.
En ja daar wordt mijn directe omgeving af en toe gek van. Misschien moet ik er maar ook direct bij vermelden dat deze blog ook over vanalles en nog wat zal gaan, dus wie gespecialiseerde blog zoekt, is hier op de verkeerde plaats. Wie graag verrast wordt en net als mij 101 interesses heeft, welkom op mijn blog! ik zou vragen om een trouwe lezer te worden maar ik kan niet beloven dat ik een trouwe schrijver wordt, dus surf maar langs wanneer je zin hebt, verras me šŸ™‚

Dus om antwoord te geven op de bovenstaande vraag, hierbij een niet-beperkende lijst eigenschappen, interesses, weetjes over mezelf die op elke moment kan veranderen…

Ik ben Linde, 34 jaar, getrouwd en mama van een zoon van bijna 5 en dochter van bijna 3.
Samen met onze twee vissen en 3 kippen wonen wij in Limburg, in de buurt van het circuit van Zolder.
Ik werk als administratief bediende in Leuven waardoor ik vaak 2 uur per dag aan het pendelen ben.
Ik ben revaliderende perfectionist, die nog regelmatig terugvalt maar heb ook een heel creatieve kant, wat nog wel eens wil botsen.
Ik hou vanĀ organiseren, maakt niet uit of het nuĀ een evenement of de kleerkast is, mooi geschreven zinnen en teksten,Ā nog beter als er muziek onder staat, bullet journaling, woordspelingen, patisserie en taarten decoreren, fotografie met meestal mijn kinderenĀ als slachtoffer/model, lezen van romans die vaak wel eens alsĀ chicklit bestempeld kunnen worden,Ā Grimeren, handlettering, lay-outen enĀ knutselen in het algemeen.
Ik hou niet van rond de pot draaien, het verkeerd spellen van sowieso, Excel formules die niet kloppen, overdreven gebruik van scheldwoorden, verveling.

Deze blog is ontstaan omdat ik af en toe een ei kwijt moet, soms zijn er dat veel tegelijkertijd en soms zijn het er een tijdje geen. Aangezien ik mijn research gedaan heb over bloggen, zal ik ene poging doen om er enige regelmaat in te krijgen maar ik kan niks beloven.